Beoordelingen van Chinese Box Club Weert

Recente recensies

5.0
Mat Koppen
16 januari 2022
P.snijders
15 januari 2022
Anita Bosch
14 januari 2022
Tim Offermans
14 januari 2022
Evelien
12 januari 2022
Monique van der Meijs
12 januari 2022
Stanski
10 januari 2022
Stanski
9 januari 2022
Lidy Princen
9 januari 2022
Wendy kirkels
8 januari 2022
Marijke
7 januari 2022
Saskia
7 januari 2022
Anoniem
6 januari 2022
Rob
6 januari 2022
Smeets
3 januari 2022
Korsten Linda
3 januari 2022
Paul Beelen
3 januari 2022
Ton
2 januari 2021
CM
2 januari 2021
WIJNHOVEN willywijnhoven@hetnet.nl
2 januari 2021
Marc
2 januari 2021
Miranda
31 december 2021
Yvonne
31 december 2021
Rob
30 december 2021
P. Bouwels
30 december 2021
Elly Struik
30 december 2021
Schers
29 december 2021
CJJ Gabriëls
29 december 2021
AMLAC Vercoelen
28 december 2021
Seerden
28 december 2021
Linda
26 december 2021
Kusters
26 december 2021
Ed Boeijenga
25 december 2021
G van Boekel
24 december 2021
Smeets
23 december 2021
j.Verspagen
20 december 2021
Johan
20 december 2021
R. Schouten
19 december 2021
Fam Sijben
19 december 2021
Mat Smeets
18 december 2021
Sandra
17 december 2021
Karin
17 december 2021
Patrick Maes
15 december 2021
Ad Jongen
13 december 2021
Eduard
13 december 2021
Hans Keersmaekers
12 december 2021
Lenders
12 december 2021
Smeets
11 december 2021
Mario
10 december 2021
Petra
10 december 2021
Siem
9 december 2021
Frank
8 december 2021
Nadja Janssen
6 december 2021
Rob L
6 december 2021
Simons
6 december 2021

Mooie afhaalzaak, eten op afgeproken tijd klaar. Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ansems
5 december 2021
Paul
5 december 2021

heel lekker top kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

TheoDamen
5 december 2021

Heerlijk maar wel bijna koud bij aankomst!

JP Heijmans
1 december 2021

Goede kwaliteit en snelle en correcte levering!

Lindq
29 november 2021

Heerlijk eten. Bezorging perfect op tijd.

Timothy
28 november 2021

Heerlijk eten. Altijd genieten. Vooral de buikspek

Koole
28 november 2021

Eten was koud en te kleine porties. Bami had een melige smaak

Michiels
28 november 2021

Lekker eten, goede service

Johan
27 november 2021

Heerlijk eten en bezorgt nog voor de afgesproken tijd en en goed verpakt. Top

Smeets
27 november 2021
ml
26 november 2021

erg lekker zoals gewoonlijk

John
24 november 2021

Was llekker en warm toppie

Tom Kooijman
22 november 2021

Duidelijke site, maakt bestellen eenvoudig. Het eten was weer zoals we gewend zijn, kortom lekker! De bezorging keurig op tijd. Ook de aankondiging per mail dat het eten onderweg is, doet het goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
22 november 2021

Eten was prima. Alleen de.box en bakjes waar alles in zat droop van het vet en dat hadden we niet gezien Mjn vrouw had de box op haarschoot in de auto gevolg haar jas helemaal onder het vet. Onze houten tafel heeft ook vetvlekken die niet meer weg gaan dus het was toch een teleurstelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicole
21 november 2021

Vlotte bezorging. Aardig meisje dat bezorgde. Eten was zoals we gewend zijn, lekker en goed warm. Tot snel weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Smeets
20 november 2021
Linda
20 november 2021

Heel snel geleverd, heel Lekker gekruid eten. Dikke 10

Fred
18 november 2021

Normaal gaat het goed maar deze keer diep triest. 17.00 gebeld voor bezorging 18.00 18.01 krijg een mail dat ze onderweg zijn. 18.20 toch maar eens gaan bellen. 18.25 wordt er bezorgd. Resultaat het eten is niet meer warm Zeer jammer

Dianne
15 november 2021

heel tevreden! erg lekker en ideaal het bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

José
15 november 2021

Het eten en de bezorging waren prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
15 november 2021

Eten was lauw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S.
15 november 2021
Keijzer
14 november 2021
Mike
14 november 2021

Na een kleine fout , toch super snel en goed opgelost en de bestelling gewoon opnieuw bezorgd .. top service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alex Snoeren
14 november 2021

Het eten was voor 18u besteld. Was er om 1750 en het stond al klaar. Het eten was lauw en dus al een tijd eerder klaar dan de bestelde tijd. Dat is wel jammer Verder was het lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kusters
14 november 2021

Duidelijk bestelproces, netjes verpakt en afgeleverd. Ruim voldoende en heerlijk eten. Volgens verwachting.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
14 november 2021
Smeets
13 november 2021
anoniem
13 november 2021

heerlijk!!!! snelle levering, top eten!

David
11 november 2021

Super zoals altijd! Was weer smullen.

Veronica
9 november 2021

De bezorger kwam op de afgesproken tijd en we hebben heerlijk gegeten.

Ramakers
8 november 2021

Heerlijk en goed verlopen

Marianne Coumans
7 november 2021

Eten was heerlijk. Minpunt was dat de bestelde (en betaalde 5,00 euro ) 2 x Kroepoek Oedang helaas niet bij de bestelling zaten. Deze kroepoek was -in tegenstelling tot de rest van de bestelling- ook niet met een blauwe stift op de bestelbon doorgestreept.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton Niens
7 november 2021

Helaas 1 gerecht vergeten in te pakken, maar probleem was zeer snel opgelost, waardoor we alsnog heerlijk konden genieten van het voortreffelijke eten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanchez
7 november 2021

Niet erg warm meer Qua smaak zoals gewend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saskia Reijnders
7 november 2021

Super lekker gegeten! Snelle service en heerlijk, vers bereid. Hier komen we zeker nog eens terug

Sami
6 november 2021

Eten was op tijd klaar. Helaas te weinig ei terwijl het gerecht daar om draait. Ook jammer dat er geen vegetarische bami is en de rijst moet je er los bij bestellen

Van Boekel
3 november 2021

Op voorhand besteld en netjes op tijd geleverd. Heel fijn dat je niet hoeft te wachten tot de zaak geopend is.

Linda
1 november 2021

Super lekker.

Ziengs Ernst
30 oktober 2021

Wederom heerlijk! We zeiden al tegen elkaar aan tafel: “Wat hebben we toch een mazzel met zo’n goed Aziatisch restaurant”!

Smeets
30 oktober 2021
Silvia Timmermans
29 oktober 2021

Je kunt het snel ophalen Goede service En zoals altijd heerlijk 👍🏼

Jan
27 oktober 2021

Lekker Chinees eten van een goede kwaliteit. Is een online-bestel restaurant met de keuze uit zelf afhalen of bezorging. De eigenaar is blijkbaar dezelfde als Chinees Restaurant Azie, Stationsstraat te Weert.

BA
27 oktober 2021

Weer prima!

Bongers
24 oktober 2021

Meer als een half uur langer moeten wachten als beloofd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A.G.
24 oktober 2021

Lekker gegeten, bezorging goed geregeld

Eric van Neerven
24 oktober 2021

We merken dat het eten al meerdere keren te pittig is.

Carel Noldus
24 oktober 2021

De manier van bestellen is veranderd, in mijn geval, de familie box is de bestelwijze ingewikkelder geworden

Mirjam
23 oktober 2021

Heerlijk eten, snelle levering. Vriendelijke chauffeur.

Nicole
23 oktober 2021

Lekker gegeten. Mooi op tijd voor een zaterdag. Zeker voor herhaling vatbaar.

Smeets
23 oktober 2021
Luud
22 oktober 2021

Wederom ruim 20 minuten later dan de afspraak....

poolen
22 oktober 2021

bestellen gaat makkelijk, het eten is altijd lekker warm. zeer smakelijke gerechten en prettig is ook dat je een bericht krijgt dat je bestelling onderweg is

Linda
21 oktober 2021

Super lekker, snel en warm bezorgd.

Eric
17 oktober 2021

Prima, geen klachten van mijn familie (en dat is een groot compliment)...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van nieuwenhoven
17 oktober 2021

Vindt als je portie bami en nasi besteld dat ze niet 2 nasi moeten bezorgen voor de rest tevreden

Alex
16 oktober 2021

Goede kwaliteit en super lekker Prijs vd familie box is hoog voor 2 personen maar ook erg veel. Het zou fijn zijn een zelfde box te hebben.met ongeveer de helft aan inhoud en een lagere prijs

Maartje
12 oktober 2021

Heel fijn om eindelijk chinees te kunnen laten bezorgen in Weert. Lekker, goed warm en veel, dus twee dagen eten. Zoals het bij chinees altijd wel hoort ;-) Zeker voor herhaling vatbaar!

Desiree maes
10 oktober 2021

Bezorgen ging snel echter was het eten lauw tot koud te noemen en de kroepoek waren jullie vergeten. Ik gebeld en jullie zouden het brengen. 25 minuten later kwam iemand pas de kroepoek brengen toen we het eten al zo goed als op hadden. Erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton Niens
10 oktober 2021

Heerlijk zoals gewoonlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
10 oktober 2021

Zalig, warm en snel. Zoals altijd!!

Maud Maes
9 oktober 2021

Heerlijk gegeten, we komen graag terug

Smeets
9 oktober 2021
Annemiek
9 oktober 2021

Super snel geleverd en lekker😋

Yvonne
5 oktober 2021

Zoals altijd... snelle bezorging en heerlijk eten.

Petra
3 oktober 2021

Weer heerlijk gegeten! Keurig op tijd bezorgd ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joep dils
3 oktober 2021

Zoals altijd prima geregeld!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Smeets
2 oktober 2021
Jacqueline
1 oktober 2021

Lekker, vers eten! Gewoon top!

Monique
29 september 2021

Ik had 18.00 uur gekozen als bezorgtijd. Om 18.07 uur kreeg ik een mail dat mijn bestelling onderweg was. Uiteindelijk werd de bestelling pas om 18.35 uur bezorgd. Aangezien ik voor mijn werk weer om 19.00 uur weg moest heb ik me moeten haasten met eten en opruimen. En dit is niet de eerste keer dat de aangegeven bezorgtijd ruimschoots niet gehaald werd.

NS
29 september 2021

Eten kwam helaas 35 min later dan het aangegeven tijdstip. Jammer.

Cleef
27 september 2021

Heerlijk, vers en smaakvol

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Smeets
25 september 2021
Kessels
24 september 2021
theo
24 september 2021
Evelien
23 september 2021
Timothy
23 september 2021

Lekkere bami

Mayday
18 september 2021

Heerlijk. Weer genoten en altijd mooi op tijd bezorgd

Chris
18 september 2021

Vanuit Roompot Weerterbergen online besteld. De family box is ons goed bevallen. Genoeg voor 4 volwassenen.

Nishantha
12 september 2021

Lekker ,verse eten

Smeets
10 september 2021
Smeets
4 september 2021
Paul S
4 september 2021

We bestellen minimaal 1 x per maand voor ongeveer € 58,00 en eten er 2 dagen van en zijn wij doorgaans tevreden over kwaliteit/kwantiteit. Jammer dat er deze x een stuk plastic in het eten zat

Odette
2 september 2021

Het gerecht was ontzettend zout. Heel jammer!

Linda
1 september 2021

Super lekker,snelle bezorging.👌👌👌

Mario
30 augustus 2021

Het eten smaakte weer overheerlijk.

Van Boxtel
30 augustus 2021

Prima eten, duurder dan de gemiddelde Chinees maar ook verser en beter van smaak. Ook vega bami en nasi mogelijk. Wel een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemiek
29 augustus 2021

Prima snelle service. Heerlijke gerechten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Truus Klijn
29 augustus 2021

We hebben weer fantastisch gegeten . Het smaakte allemaal even lekker

Petra Claessens
29 augustus 2021

Super snelle bezorging, super lekker zoals altijd. Dankjewel medewerkers van de Chinese Box. Kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pi
29 augustus 2021
Wiermans
29 augustus 2021

We vonden de bami een beetje klef. Voor de rest was het prima..

Smeets
28 augustus 2021
Karin
28 augustus 2021

Vanavond voor 't eerst besteld. We waren met 4 dus the family box uitgekozen, kreeg alleen 1x nasi en 1x bami terwijl ik 2x bami had besteld. Het was op dit foutje na voor herhaling vatbaar, het eten was lekker en alle bakken op een beetje nasi na, leeg.

John
27 augustus 2021

Was lekker en warm

hjm
27 augustus 2021

2de keer een beoordeling, blijft goed, wellicht het menu wat aanpassen voor de variatie. mis een spicy kip variant ( de kerry is erg goed )

noldus
25 augustus 2021

nassi en sate waren prima koe low yuk was taai vlees, niet lekker mals

Steph
24 augustus 2021
Boudewijn Vasbinder
22 augustus 2021
Netten
20 augustus 2021

De beste van Weert! Altijd goede kwaliteit en verse producten. Van een heel ander niveau dan de andere Chinese Restaurants. Levering is altijd snel en warm!

Miranda
20 augustus 2021

Eerste keer besteld, makkelijk kunnen bestellen, snel bezorg, en zeer smakelijk! Zeer zeker voor herhaling vatbaar!

Fam Wilbers
19 augustus 2021
Lenie Caris
19 augustus 2021
duijsters
16 augustus 2021

zoals altijd : gewoon goed

Gerritsen
15 augustus 2021

Het eten was goed en de bezorging op het vakantie adres Roompot was erg goed en mooi op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

TJ
15 augustus 2021

Lekker zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bob Slenders
14 augustus 2021

Heerlijk gegeten lijkt wel of de porties kleiner zijn en we missen de sambal.

A.Briels-Verstappen
14 augustus 2021

De levering van mijn bestelling was super snel en de producten waren heel lekker. Blijf vooral zo doorgaan.

Mat Smeets
14 augustus 2021

Alles heerlijk van smaak. Gerechten allemaal goed heet.Prima afhaal restaurant.

Vaessen
14 augustus 2021

Heerlijk gegeten. Bestelling was netjes op tijd klaar en zoals altijd hebben we weer super lekker gegeten. Alles lekker vers en goed warm.

Miranda
12 augustus 2021

Lekker en gloeiend heet toen het werd bezorgd.

Fien
9 augustus 2021

Super lekker, netjes op tijd en het eten was op de goede temperatuur!

Korsten Linda
9 augustus 2021

Heerlijk en snelle bezorging.

Rob
9 augustus 2021

Enorm genoten van deze heerlijk bestelling. Meer dan voldoende te eten en keurig op tijd bezorgd. De bami en rijst waren wel al aardig afgekoeld helaas, maar dat werd gecompenseerd met de warme overige maaltijden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
8 augustus 2021

Erg lekker, goede prijs en goed warm (zelfs nadat we nog 10 minuten hadden gereden)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willy wijnhoven
8 augustus 2021

Prima op tijd. Was weer top

Evelien
7 augustus 2021
Erik Kamphuis
3 augustus 2021

Zeker voor herhaling vatbaar 👍

J. Ooteman
1 augustus 2021
Henry Kirkels
1 augustus 2021

T blieftj x op x lekkerrrrrr

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cindy Hendrikx
1 augustus 2021

Portie grootte goed, smaak goed, snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
1 augustus 2021
Appie
1 augustus 2021

Op tijd, warm, vriendelijke bezorging. Smaak is echt uitstekend!

Fam. Hellemons
1 augustus 2021

de bestelling was net klaar toen we binnen kwamen. Na een autorit van 15 min is het eten ook nog goed warm om aan tafel te gaan en de smaak was uitstekend. Dikke duim

BvA
31 juli 2021

Was prima, kwaliteit is constant goed en dat is fijn. Bezorging prima op de afgesproken tijd, fijn.

Huub
29 juli 2021
Eric
25 juli 2021

Alweer lekker gegeten en snelle bezorging!

Rick
23 juli 2021
Dave
20 juli 2021
Diana
19 juli 2021

Family box besteld. Snel bezorgd. Heerlijk vers en warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Smeets
18 juli 2021

Het eten was heerlijk maar wel erg weinig satésaus

Janssen
11 juli 2021

Uiterst tevreden. Ik bestel geregeld eten hier. Altijd top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elke
11 juli 2021

Lekker zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W.Wijhoven
5 juli 2021

De bezorgingwas ruim 3 kwartier later als gevraagd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra Koppen
4 juli 2021

Het was heerlijk. De bestelling kwam wat later, maar werd goedgemaakt met een extra portie saté, top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mary Saraber
4 juli 2021

Bestelling kwam een uur te laat!!! Na telefonisch contact werd een extra gerecht toegezegd, maar dit hebben we niet ontvangen. Sorry, maar dit zijn we niet gewoon van jullie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam.Hellemons
4 juli 2021

Het eten is van een zeer goede kwaliteit. Online besteld om 16.30 om het om 17.30 op te halen op een zondag. Bij aankomst 1 persoon in de zaak aan het wachten op zijn bestelling. Zelf was ik voor de 2 de keer deze maand 20 min later aan de Beurt. Lang wachten voor een online bestelling,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maarten de Leuw
4 juli 2021

Weer super lekker en gevarieerd. Bezorging top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mat Smeets
4 juli 2021

Heerlijke smaak en de gerechten goed heet.

TJ
3 juli 2021

Lekker en goed

Jacobs
3 juli 2021
Eric van Hal
30 juni 2021

We hebben net eten bij u besteld en om 18.00 uur afgehaald, order 11745 RJC. Alles was prima maar de box babi pan gang met nasi absoluut niet. 9 euro betaald en er zaten slechts 3 of 4 hele kleine stukjes babi pangangvlees in. Dit was echt een tegenvaller en dit zijn we niet van u gewend. We komen graag weer eten bij u halen maar dan zou dit indien mogelijk wel verbeterd moeten worden. Kunt u mij iets laten weten of dit anders kan en kunt u ons hierin wellicht tegemoet komen? Ik hoor het graag en wacht uw reactie met belangstelling af. Groeten, Eric

F.Jansen
27 juni 2021

We hebben heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marie Louise van Eijck
26 juni 2021

eten is perfect

Johan
26 juni 2021

Zoals gewoonlijk zeer goed

Ger
24 juni 2021

Lekker en warm,goed verpakt,gewoon top 👍

Evelien
23 juni 2021

Altijd top! Heerlijk eten, netjes op tijd en vriendelijk

Danny Stultjens
21 juni 2021

Saté: kip was veel droger dan normaliter. Jammer

Thijs
21 juni 2021

Bestelling was een half uur te laat klaarden afgesproken was.. Jammer, zeker als je gasten hebt. Kwaliteit was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

René Witte
21 juni 2021

Zoals altijd was het weer overheerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Kimmenade
19 juni 2021

Bezorging was helaas 15 minuten te laat!

steve
19 juni 2021

Lekker snel bezorgd en goede kwaliteit

Mario
18 juni 2021

Het eten smaakte heerlijk en een snelle bezorging, ik ben zeer tevreden.

Evers
12 juni 2021

Eten 20 min te vroeg, duidelijk tijd aangegeven van 18.15 uur komen ze 17.55 uur 20 min eerder .... de helft van de fam waren nog niet thuis toen we uiteindelijk aan tafel gingen waren er al producten bij die koud waren l

Petra Claessens
11 juni 2021

Zoals altijd, snel bezorgd, heerlijke gerechten, prijs/kwaliteit prima :-)

Post
8 juni 2021

Wauw, wat een onverwachte parel in de het land waar alles te bestellen is. We zijn per ongeluk op jullie website terecht gekomen. Ik wist niet dat er ook chinees eten te bestellen was bij jullie. Het eten smaakt zeer prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cindy Hendrikx
6 juni 2021

Ik vind de prijs/kwaliteit niet in verhouding. Het garnalen gerecht is gewoon duur voor hetgeen er in zit. Een saus met wat garnalen, verder niets.

Smeets
5 juni 2021
william
4 juni 2021
Cleef
31 mei 2021

Heerlijk gegeten! Vooral de Yu Shiang was een verassing die we voortaan gaan mee bestellen😉👍

hjm
31 mei 2021

goed op smaak , warm geleverd en vrij snel binnen goed tijdsbestek . misschien is een spaarkaart handig hehe bestel regelmatig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ad Havermans
31 mei 2021

Wij zijn zeer tevreden. We hebben nu 2 keer bij u besteld en steeds was het prima en ook goed warm. Klein probleempje (maar niet erg) is dat wij Jan vd Croonstraat 31) blijkbaar moeilijk te vinden zijn. De straat wordt gevonden, maar men vindt niet het nummer (we wonen in het appartementencomplex dat dwars op de straat staat).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

diana
27 mei 2021

de saus bij de saté was dit keer erg dun het was net of er teveel water bij gedaan was

Marco
23 mei 2021

Wederom prima en erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eric
22 mei 2021

1e afhaal ooit, smaakt naar meer !

Smeets
22 mei 2021
Marij
21 mei 2021

Ik zou zeggen niks meer aan doen het eten is heerlijk,en de bezorging gaat snel en goed.gaan we zeker vaker doen👍

Kristel
20 mei 2021

Smaakte weer heerlijk. Eindelijk een Fu yong hai die niet verzuipt in de saus.

steuten
17 mei 2021

bestel vaak bij chinese boxclub,en iedere keer is het verassend lekker.ik raad dit iedereen aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bibi
17 mei 2021

Het was heerlijk. Alleen de foeyonghai was wat flauw.....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

NN
16 mei 2021

liefdeloos bereid. Nassi en bami vrijwel naturel, zonder enige toevoeging.. Wel eens beter gehad. Bepaald geen goede prijs-kwaliteit verhouding

lenie
13 mei 2021
Van lierop
12 mei 2021

Makkelijk te bestellen en een snelle levering en goede kwaliteit en lekker eten......

Pime
10 mei 2021
GJJ van Horne-Louwers
10 mei 2021

Gewoon helemaal prima! We hebben gesmuld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Keijers
10 mei 2021

Heerlijke gerechten en nog warm genoeg bij bezorging. Ook de bezorgtijd viel mee.

wijnhoven
10 mei 2021

Prima service, helaas de snack loempia's waren niet warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Litjens Frans
10 mei 2021

Omstreeks 16.30u hebben we de bestelling geplaatst met als bezorgingstijdstip 18.30u. Bezorgd werd er echter om 19.15u. Hebben geen bericht ontvangen van u dat het later gaat plaatsvinden. Dit vinden we slecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henry Kirkels
9 mei 2021

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Norbert
8 mei 2021

Zeer tevreden.

Smeets
8 mei 2021
NS
7 mei 2021

Lekker eten, fijn op tijd geleverd!

Smeets
3 mei 2021

Erg lekker ...en goed warm, en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nagels Karin
2 mei 2021

Nasi was niet warm genoeg en de kroepoek helemaal gebroken... Bezorger stond veel te dichtbij en nam geen voldoende afstand...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natalie
2 mei 2021

Heerlijk gegeten, echter hadden we half 6 doorgegeven en was de bestelling er al om 5 over 5.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Der Weerden
2 mei 2021

Eten was heerlijk. Wel een kwartier te vroeg bezorgd. Nu geen probleem maar ik voer niet voor niets een tijd in.

Smeets
1 mei 2021
Van Leeuwen
1 mei 2021

Het eten was heerlijk en de bezorging netjes op tijd! Kan het zeker aanbevelen!!

Patricia
30 april 2021

Heerlijk gegeten, en ook nog eens super styling! De doos is nog te mooi om weg te doen.

Robert
28 april 2021

Hele snelle bezorging. Eten was lekker.

Johan
28 april 2021

Super lekker zoals we gewend zijn

Mat Smeets
28 april 2021

Alles lekker en goed warm.

BW
27 april 2021

Goede gebruiksvriendelijke website, ruime keuze, vriendelijke medewerkster en uitstekende kwaliteit eten. Aanrader!

duijsters
27 april 2021

kwaliteit en bezorging zijn perfect !

nvt
27 april 2021
Lianne
27 april 2021

Het eten is makkelijk te bestellen, snel bezorgd en was heel lekker! Elk gerecht was smaakvol. Dat potje sambal is echt heerlijk een toevoeging aan de bestelling, want dat maakt de bami of nasi nog lekkerder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mart
27 april 2021

'Pittig' gerecht met vlees en garnalen is vooral zout, nauwelijks pittig, en toch zeker 2 mini garnalen erin Tomatensoep is te dik, weinig vulling en heeft qua smaak weinig te bieden. Mini loempia's zijn taai, lauw en smakeloos. De loempiasaus smaakt muf. Erg teleurstellend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patricia
26 april 2021

Al vaker besteld. Over het algemeen is de kwaliteit en de bezorging prima. De laatste keer was het eten lauw en de bezorging een half uur te laat.

Ilse Verboven
21 april 2021

Snel en smakelijk. Vandaag was de nasi zonder vlees wat minder. Wat papperig. Maar de rest was prima!

Romy
21 april 2021

Super, elke keer weer top!

J. Neijens
20 april 2021

Het was goed verzorgd Lekker eten , goed warm , en ruim voldoende, het enige minpuntje was de extra bij bestelde gebakken banaan, deze was vrij kleverig en niet goed uit de box te krijgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanchez
18 april 2021

Het was weer heerlijk Goed warm Portie teriyaki rundvlees champignons was wat weinig 1/2 bakje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicole Geurts
17 april 2021

Goed verzorgd, mooi verpakt, heerlijk!!!

Ivonne
17 april 2021
Wessel van de Vorst
16 april 2021

We kregen kapotte kroepoek vast getapte aan de box dit zijn we normaal gesproken niet gewend van de Chinese boxclub. En de bezorger rende na het afleveren zonder iets te zeggen weg dit was een beetje raar.

tilly frenken
15 april 2021

t eten was goed alleen die twee zwarte haren was vies dus daarom heb ik de heft weggegooid.t was niet emakelijk

Dennis Nolting
12 april 2021

Het wederom erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.Koole
12 april 2021

Al het eten was helaas koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

L.C.
12 april 2021
René Thijssen
11 april 2021

De bezorger heeft netjes de bestelling Corona vrij bezorgd.

Frank
10 april 2021

Chinese Box Club is top; heerlijk kwalitatief goed eten!

M.moris
7 april 2021
Oksana
7 april 2021

Heerlijk!

Tinnemans
5 april 2021

Helaas was onze bestelling 45minuten te laat, doordat bestelling kwijt was. Kan gebeuren. Helaas geen compensatie, maar het Eten was lekker zoals altijd!

van Lierop
5 april 2021

Bestellen kan eenvoudig en vlot. Bezorging was precies op tijd en het eten erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bruijnen
4 april 2021

Was er vlug goed warm En vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
3 april 2021
hektikal
1 april 2021

Altijd goed en vers! Houden zo

Rob
29 maart 2021

Lekker eten en nette correcte bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron
28 maart 2021

Was weer lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miranda
28 maart 2021

Lekker en goed eten! Betaalbaar en snelle bezorging. Wat wil je nog meer?

René
28 maart 2021

Goed en snel bezorgd waren alleen 1 ding vergeten maar na een telefoontje netjes opgelost. Zeker voor herhaling vatbaar. Was weer lekker en goed verzorgd.

Esther Hendriks
27 maart 2021

Wij vonden het geweldig lekker. Super bedankt. Alles lekker vers en goed warm. Joey heeft een fijne verjaardag gehad👍

Ingeborg
26 maart 2021
Yvonne
25 maart 2021

We kregen om 18.35 bericht dat donze bestelling onderweg was maar ons eten werd pas om 18.55 bezorgt. Van het Oranjeplein naar de Kerkstraat moet toch sneller kunnen. Jammer genoeg was het eten al koud aan het worden. Het smaaktecwel maar we hebben het liever warm. We hopen dat dit een eenmalige misser is.

Salmans
25 maart 2021

Snelle bezorging, goed gevulde bakjes, warm geleverd en ontzettend lekker!

Leon Söntjens
22 maart 2021

Uitermate tevreden over de kwaliteit van het eten. Op afgesproken tijdstip keurig bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

steuten
22 maart 2021

bestelling,weer perfect geregeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eric van Neerven
22 maart 2021

Goed en vers, misschien het bakje met rundvlees niet half vol doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel Aspers
21 maart 2021

altijd keurig op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Toos Kneepkens
21 maart 2021

Er zit heel weinig tot geen groenten of vlees in de bamie. Hoewel je hier wel voor betaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

TJ
21 maart 2021

kwartier te vroeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron
21 maart 2021

Prima op tijd geleverd en belangrijker nog... errug lekker!!

Mariet
20 maart 2021
Monique
19 maart 2021

Ik had de bezorgtijd gezet op 18.30 uur. Om 18.31 uur kreeg ik een mail dat de bestelling onderweg was. Pas om 18.58 uur werd mijn bestelling bij ons bezorgd. Dat viel me wel heel erg tegen. En de afstand Oranjeplein Volderstraat is toch niet zo heel erg groot naar mijn idee....

Janssen
19 maart 2021

Erg lekker, snel bezorgd, vriendelijk personeel. Een echte aanrader!

steuten
15 maart 2021

het eten was super super lekker,en het eten was bij mij thuis afgeleverd.dit is voor herhaling vatbaar.bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A.Bosch
15 maart 2021

Weer lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van der Weerden
15 maart 2021

Family box weer besteld met heerlijke gerechten. Was erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Graad
14 maart 2021

HEERLIJK

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

NS
14 maart 2021

Lekker eten, goede kwaliteit-prijsverhouding. Keurig op tijd bezorgd, warm verpakt in een keurige doos. Kortom: wij waren weer tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frans Grein
14 maart 2021

Alles was goed en lekker alleen de bami was niet WARM genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lambert
14 maart 2021

prima service

Marijke
13 maart 2021

Wij vonden het helemaal prima de bezorging ging snel en het eten was perfect.voor mij hoeft er niks te veranderen.

coenen
13 maart 2021

goed en lekker eten en bezorging was wederom uitstekend

Oksana
12 maart 2021

Super snel en lekker

J.driessen
11 maart 2021

Lekker, maar we moesten opwarmen......

Smeets
11 maart 2021
Marco
9 maart 2021

wederom prima eten

Cremers
7 maart 2021

De nasi was enkel witte en hij was lauw. De rest was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Verheijen
7 maart 2021
Léon Söntjens
7 maart 2021

Zeer tevreden voor de ?zoveelste? keer.

Het Zuilen kabinet
7 maart 2021

Heerlijk !!!