Beoordelingen van Chinese Box Club Weert

Recente recensies van Chinese Box Club Weert

5 sterren na 58 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Prima service en gemakkelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten. goed verpakt en lekker warm. Precies op afgesproken tijd klaar. 1 minpuntje, bakje met 3 saté's terwijl het menu aangeeft dat er 4 in zouden zitten.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

- Eenvoudig online besteld. - Op aangegeven tijdstip bestelling gereed. - Prijs-kwaliteit Is uitstekend. - lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi op tijd klaar en heel erg lekker eet er vandaag nog van

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

zeer snelle service, via online besteld. heerlijke gerechten.

, 11-02-2020

Kwaliteit:

Rating

gemakkelijk, heerlijk,maar AUB snel de loempia op t menu,

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was (weer) erg goed! Online bestellen is op zich handig, maar het eerstvolgende afhaaltijdstip wat je kunt kiezen is te snel. Dat lukt nooit. Toen ik het op kwam halen, kwamen er mensen binnen die nog moesten bestellen, maar die eerder hun bestelling hadden dan ik. De 25 cent transactiekosten zou ik niet berekenen, dat ziet er niet uit. Neem die kosten als bedrijf voor je rekening.

, 04-02-2020

Kwaliteit:

Rating

heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Super verzorgd! Lekker gegeten

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Gemakkelijk bestellen én betalen, de afhaaltijd echter klopt niet, was 5 min te vroeg en het stond al klaar. Vraag me trouwens af of je dat ooit wél kloppend kunt krijgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Iets te kleine porties en net te klein aanbod vergeleken met het assortiment in de Langstraat. Kwaliteit prima.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Gemakkelijk online bestellen en lekkere gerechten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima en lekker Nasi/Bami mag van mij apart meegegeven worden!

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. Porties zijn aan de kleine kant

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bij alledrie maaltijden die ik besteld heb was de rijst nat en klef. Geen nasi die je mag verwachten. Daardoor vielen de maaltijden me erg tegen.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker, vers, goede kwaliteit. Alleen is wat aan de duurdere kant maar heb het er wel voor over omdat het goed was.

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed traditioneel eten: vers, goed verzorgd en niet teveel smaakversterkers.

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker en een vriendelijke mevrouw achter de balie.

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik heb geen opmerkingen en ben zeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk chinees eten

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Veel te weinig voor de prijs die je moet betalen. Enorme tegenvaller!

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed van smaak en snel klasr

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Dchingis Khem heel goed met de Bami. Het verbaasd mij dat u € 048 in rekening brengt voor de betaling, dit is zeker niet gebruikelijk in Nederland.

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima porties, helaas smaakte alles erg zout, en te scherp.

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker !

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top!

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit, op tijd klaar en warm. Mooi verzorgd in een box. Enige wat ik mis is de klant de keuze geven bij online bestellen in betalen. Nu moet je vooraf betalen, prima hoor. Je kunt niet kiezen om in de zaak te betalen. Ook prima hoor, maar vraag dan niet € 0,25 extra voor een iDeal betaling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online bestellen, snelle service en lekker eten!

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden een family box, smaak is super alleen de portie met garnalen is echt heel weinig. Bakje is voor de helft gevuld terwijl de andere twee gerechten wel een vol bakje hadden.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

- online bestelling ging soepel. - maaltijd was klaar op het aangegeven tijdstip (binnen 10 minuten!) - kwaliteit eten is goed (niet te veel kruiden) - prijs vs kwaliteit en kwantiteit is goed Hier gaan we zeker opnieuw eten bestellen!

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten smaakt goed

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Twee familyboxen bestelt met allemaal verschillende gerechten. Alle gerechten waren zeer smakelijk en vers. Een van de beste Chinese afhaal van Weert en omstreken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst een éénpersoons box besteld. Smaak niet slecht. Wat veel champignons in. Door de saus wordt de nasi wat klef. Prijs aan hoge kant in dit geval

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Geweldig & lekker eten.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

perfect gegeten erg goed

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker makelijk bestellen ook online. Super heerlijke chineese gerechten..

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

zoals verwacht, wederom erg lekker en goed warm. We zijn blij met jullie in onze wijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Op de gewenste afhaaltijd was de bestelling niet klaar. We hebben ondanks de online bestelling en betaling net zo lang gewacht als tijdens eerdere afhaal bezoeken. Verder was het weer heerlijk: complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Top eten, nog lekker warm bij thuiskomst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar makkelijk en belangrijk erg lekker

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk maar de main event gerechten zijn wat aan de kleine kant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Familybox is prima voor 4 personen alles lekker op smaak. Voor herhaling vatbaar.

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Vers, smaakvol en super service! Voor herhaling vatbaar

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Via de site besteld . Precies op tijd klaar en het smaakte heerlijk !!!

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en gemakkelijk. Precies op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heeeeerlijk. Lekker snel als je online hebt besteld. Top kwalitieit goed op smaak en lekker warm

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk, snel en lekker!

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Perfect

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Op de afgesproken tijd was de bestelling en klaar en nog perfect op temperatuur bij thuiskomst. Ideaal.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

TOP! heerlijke gerechten en mooi systeem om af te halen!

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was prima. Online bestellen ging ook goed. Jammer dat je bij het afhalen toch nog een nummer moet vragen. Het zou zoveel handiger zijn als het bestelnummer meteen ook het afhaalnummer is. Dit is ook niet duidelijk aangegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Konden niet leveren wat we besteld hadden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten. Ook super makkelijk bestellen. Tip: jammer dat je een gerecht als Thaise kip kerrie nasi of bami apart moet bestellen. Dus zeker vioor herhaling vatbaar.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Ben altijd dik tevreden over CBC! Heerlijk eten en ook via de internet service, precies op de afgesproken tijd klaar. Bedankt!!