Beoordelingen van Chinese Box Club Weert

Recente recensies van Chinese Box Club Weert

5 sterren na 415 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en snelle levering!

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Scherp op,tijd bezorgd en een heerlijke maaltijd. Voor herhaling vatbaar.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn al jarenlang grote fans van Restaurant Azië, en sinds de coronatijd ook van de Chinese Box Club. Een leuk concept. En fijn dat bezorgen ook mogelijk is. Voor mij mag kip kung pao ook nog op de kaart. Verder alles top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel en lekker

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed verzorgd, lekker eten en keurig op tijd gebracht

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog steeds geen sambal en nog kleinere porties

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zat haar in mijn bami bah heb het weggegooid

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gesmuld, een echte aanrader !

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en de bezorger kwam netjes op tijd.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed , wij zijn heel tevreden 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, en heel erg snel bezorgd. Top! 👍🏻 Zeer zeker voor herhaling vatbaar!

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echte aanrader!

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, snel geleverd.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten... De grootte van de porties is niet wat je van een Chinees verwacht. Volgende keer wat meer bestellen.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was mijn eerste bestelling en het was heerlijk. Het eten was binnen een half uur gearriveerd.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en netjes aan de deur afgeleverd. Goede oplossing bezorgen. Eten is altijd lekker en voldoende.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kipsate ( of kalkoen) is wat droog en kan beter gemarineerd worden. De tjap tjoy heeft te weinig smaak, is flauw. Compliment vd super verse groenten ! Babi pangang is prima. Foe young hai is prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur moeten wachten op de bestelling en er wordt geen contact opgenomen. Bij zelf bellen komt er geen sorry maar gewoon het bericht dat heel druk is. Nadat de bestelling is geleverd blijkt bij het uitpakken dat De bestelling niet compleet is. Bellen heeft geen zin want misschien weer 2 uur wachten. Bakje babi panghang, is veel bami maar weinig vlees. Wat we kregen was wel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 2u wachten (17.40u besteld, 19.40u bezorgd) en 2x bellen, waarbij we te horen kregen dat onze bestelling er bijna aankwam, waren we er wel klaar mee. Tip: geef bij grote drukte een indicatie voor de wachttijd weer. Dat voorkomt veel teleurstelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over het eten valt weinig aan te merken, het is lekker! De hoeveelheid niet overdreven veel, eerder "net" te weinig. Als de bakjes tot bovenaan gevuld zouden zijn, was het perfect! Ze zaten gewoon niet tot bovenaan vol. Dat zou je wel verwachten! Het wachten duurde lang, welgeteld 1h 10min. Dit is veel te lang! Contact zoeken lukt niet, je kunt alleen een mail sturen. Telefoonnummer is niet te vinden. Dit vond ik erg jammer. In de wachttijd krijg je geen status update o.i.d. Dit is de tweede keer dat ik bestelde, ik twijfel over een derde keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is perfect en alles is vers dat proef je. Alleen de wachttijd vind ik slecht Als het langer als een half uur duurt zouden ze een melding moeten maken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was van goede kwaliteit. Alleen de bezorging liet te wensen over. We hebben een uur later dan gepland onze bestelling gekregen. Tussen door nogmaals contact gezocht met de Box Club om te vragen waar onze bestelling bleef. Helaas het was druk werd ons gezegd. Wij hadden onze bestelling om 15:00 uur doorgegeven en om 18:30 uur bezorgen. Dit was wel een domper.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en eten zeer goed ,waren een onderdeel van de chinese rijst tafel abusievelijk vergeten, na een telefoontje terstond na gebracht. Dus top service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. precies de juiste hoeveelheid. Minpunt was dat het eten besteld was voor 18.30 maar dat het pas om 19.30 werd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima in orde. Binnen 10 minuten geleverd.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en genoeg genoeg. Voor herhaling vatbaar de rijsttafel

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestellen en betalen gaat super makkelijk, wellicht is het mogelijk de Live locatie te delen op het moment dat de bezorger gaat rijden zodat men ziet hoe lang het nog duurt, nu krijg je alleen een mail met de mededeling dat de bestelling onderweg is, maar is hij dan ook onderweg ?

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect verzorgd, heel warm en heerlijk

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten weer! Eigenlijk smaakte alles erg goed (en zelfs een portie sate extra, waarvoor dank;))! Erg snel bezorgd (20-25 min) en netjes verpakt. Tweede keer dat we hier hebben besteld en weer erg tevreden.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te weinig vlees

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en mooi op tijd bezorgd

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd tevreden met het heerlijke eten! En er wordt ook nog een snel bezorgd. Ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit en bezorging geweldig !

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had om levering om 20.30u gevraagd. Nu kwam ik om 20.15u net onder de douche vandaan. Voor hetzelfde geld moet de bezorger 15 minuten wachten en is de bestelling koud

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat er geen sambal bij zat, De chauffeur mogen ze van mij zijn rijbewijs afnemen hij kwam in een 30 km zone zo hard aanrijden en trapte op de rem dat het eten net niet door de voorruit naar buiten vloog.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, smakelijk en voldoende. Tevreden en voor herhaling vatbaar!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, goede kwaliteit m.u.v. de saus op de Fu yong hai. Te simpel, niet pittig genoeg.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect bezorgd,heerlijk

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker Gegeten en de bezorging is snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd en het was heerlijk

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, netjes verpakt en op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd weer goed op tijd geleverd en was weer heerlijk,thx

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, mooi optijd en meer dan genoeg om van te eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smiddags al besteld, kwamen fijn op afgesproken tijd. We hadden het familiepakket genomen met 3 bakken naar eigen keuze. Het was weer een toppertje. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer héérlijk gegeten, snelle bezorging en super gerechten

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte erg lekker. Maar het eten was niet warm genoeg. We hebben er toch van genoten.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Vegetarische gerechten zijn erg lekker en vers. Heerlijk gegeten. Binnen 10 minuten na de bestelling werd het al thuis bezorgd. Uitstekende service.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger en heerlijk eten. Wat wil je nog meer?

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk !

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging en kwaliteit was goed, vooral de temperatuur van het eten was goed.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling, aflevering was perfect maar waar het om gaat, het eten was warm en heerlijk. Bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker, goed warm en snel geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten en snelle keurige bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima, goed aan de tijd gehouden en netjes verpakt. Wij vonden de sate en babi pangang ietwat aan de flauwe kant. Tegenvaller was wel de extra kosten die je moet betalen voor digitale betaling, dat staat nergens vermeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was heerlijk en goed verzorgd!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snel geleverd, heel warm en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elk weekend weer een feestmaal van de Chinese Box club. Super lekker niet standaard Aziatische gerechten. Kwalitatief hoog, vers gewokt, voldoende hoeveelheid. De bezorging in deze tijd is snel en met keurige inachtneming van de 1,5 m social distance, maar de bezorgers kennen me al bij naam en het is altijd weer leuk. Een echte aanrader!

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer geweldig. Goed van smaak, super warm en super snel bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar. Dankjewel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles naar wens.Lekker gegeten. Eten was ook warmer dan vorige keer .

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en prima op afgesproken tijd

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, en heerlijk gesmaakt 👍🏼

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten van de Chinese rijsttafel. Wat ons betreft mag de rijsttafel in het assortiment blijven.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijd voldeed volledig aan de verwachting en de bezorging was snel!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle bezorging en telefonisch goed geholpen

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, zeer snelle levering

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Teryaki was veel te zout en waterig ( daardoor ) weinig smaak .

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

supersnel en netjes afgeleverd en erg lekker.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Minder vlees in Babi Pangang als anders. Smaak van beide was minder deze keer.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als alles klopt..... 🙂

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede service,uitstekende kwaliteit,goed warm bij aflevering ,correcte bezorging op gewenste tijd .

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een slecht sprekende en verstaanbare bezorger die het adres moeilijk kon vinden. 2x heeft hij gebeld en in mijn moeilijk engels 2x uitgelegd waar het was. Het eten was niet heel erg warm meer daardoor. De babi pangang mag wat meer smaak aan zitten vond het wat flauw en niet echt naar babi pangang smaken. Wil het snel graag nog eens proberen want ben echt een liefhebber van Chinees eten. Over mijn adres het is een nieuwe wijk op hushoven maar een goed luisterende bezorger kan niet over een heel groot gebouw heen kijken.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd weer perfect,zijn daarom vaste klanten

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was smaakloos. Bezorging was te laat met als gevolg dat het eten niet echt meer warm was. Jammer maar helaas...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima in orde, en bezorging zeer netjes en mooi op tijd. Ga zo door .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor mij was het prima kwaliteit En goede bezorging. Prma !

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd snel geleverd na bestelling. Echter het eten was lauw bij aflevering. Vreemd 15 min na bestelling werd er geleverd en dan al lauw??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was koud. Alles in pannetjes op moeten warmen. Heb geen magnetron

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima naar wens. Gerechten zouden wel wat warmer mogen zijn.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel en erg goed!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten, zeer op tijd gebracht en alles was goed warm! Meer dan voldoende, dus super!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, en snel.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en goede kwaliteit!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijd was niet warm genoeg meer

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maaltijden waren waterig en met zeer grof gesneden groenten. Bezorging was tot ingang van het flatgebouw. Ik kon zelf naar beneden komen om het op te halen. Niet wat wij gewend zijn. Hopelijk was dit een eenmalig iets.

Reactie van Chinese Box Club:Beste heer Luijs, Wij instrueren onze bezorgers om uitsluitend te bezorgen tot aan de hoofdingang. Dit om de veiligheid van onze medewerkers te waarborgen.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteitschinees, uiterst goed eten

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tegenover normaal best weinig saus en wat minder vlees bij de babi pangang, maar zoals altijd heerlijk. Beste Chinees die ik gehad heb en dan ook nog in de buurt ook nog. Spreken van geluk. Ga zo door!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Lekker gegeten. Goed warm en precies op tijd geleverd.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tjap Tjoy Kip was zonder die lekker kipbouillon smaak. Alle rest was vers en lekker. Snel bezorgd.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben erg blij dat in deze social distance Corona tijd deze toppers van Chinese Box heerlijke maaltijden bij je thuis brengen. Super, Super goed, eerlijke Aziatische gerechten, vollle smaak, echt geweldig lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geregeld en bezorgd was goed warm en overheerlijk!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. En heel snel bezorgd.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, bezorging op tijd en netjes.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed en voldoende. Jammer dat de bezorger niet aan de deur afgeeft maar onder bij de centrale deur bleef staan. De vorige en ook andere bezorgers doen dit n.l. wel

Reactie van Chinese Box Club:Beste Rene, Wij instrueren onze bezorgers om uitsluitend tot aan de hoofdingang te bezorgen, dit om de veiligheid van onze bezorgers te waarborgen.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima. Vond het alleen wat lang duren. Stond al met de telefoon in de handen om te bellen of men het vergeten was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste bestelling goed gegaan. Tweede bestelling een drama 1 3/4 uur moeten wachten. Geen mailtje of melding gekregen dat het lang duurt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, alle gerechte waren super! Dus erg lekker gegeten! Een echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De saté was niet echt warm , het eten smaakte verder goed. Alleen jammer dat het eten zo laat kwam , het eten kwam pas tegen achten, waardoor het voor de kinderen lang wachten was .Ik heb ook geen berichtje gehad dat het eten later zou komen. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas deze keer meer dan een half uur later geleverd dan was afgesproken. Eten was wel super en gelukkig wel nog warm.

Reactie van Chinese Box Club:Beste john, gisteren was het Moederdag. Dat is voor ons een van de drukste dagen van het jaar. Hierdoor kunnen wachttijden flink oplopen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed ,lekker ,mooi warm en op de aangegeven tijd bezorgd en voor die 3,50 kunnen we niet in de rij gaan staan 👍🏾

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was een bakje omgevallen, had gelekt ,was daardoor wel beetje een knoeiboel. Maar het eten smaakte er niet minder door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd het is thuis ook genieten van een heerlijke familie Box

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed, bezorging en eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel de bezorging als ook het eten was uitstekend!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, prima verpakt Lekker , maar bami was aan de koude kant

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk ! We mogen in Wieërt gruuëts zeen dat we zo een goed Aziatisch restaurant hebben !

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer dat we besteld hebben en hebben laten bezorgen, het was heerlijk en goed warm,hebben ervan genoten!! Voor herhaling vatbaar.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super geregeld!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten en goede service. Had iets warmer mogen zijn.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zeer lekker👌

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij waren tevreden, goed verzorgd en tijdig bezorgd. Wel jammer dat er 3.50 euro bezorgkosten en 25 cent transactiekosten wordt berekend.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel erg lekker en snel bezorgd. Een opmerking: er zaten nog een paar stukjes vlees in de vegetarische bami.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel geleverd 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker, alleen de babi pangang smaakte te zuur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gegeten. Lekker vers. Super snelle bezorging. (15min na bestellen al in huis)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goed van warmte en voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, snelle bezorging

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was keurig verzorgd en lekker. Eten werd snel en op tijd geleverd. De bezorger was vriendelijk en behulpzaam

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed! Supersnel, keurig bezorgd en erg lekker.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker gegeten. De mini loempia's zouden alleen iets knapperiger mogen zijn. Maar ze waren wel lekker van smaak. De foe jong hai was erg goed en stevig. Verder waren de porties goed.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allemaal prima. Bezorgkosten 3,50 vind ik aan de hoge kant als je in dezelfde wijk woont. Tip: gratis bezorgen bij een bestelling boven de 25 euro ofzo

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal perfect verzorgd

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden het heel goed smaken! Voor herhaling vatbaar!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en super lekker.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima, een echte aanrader!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, warm en een snelle levering. Wat wil je nog meer

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk .goed warm en op tijd.. bestellen was gemakkelijk en leuke verpakking die box . Zeker een aanrader.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke rijsttafel, op tijd geleverd en zeer goed warm ! Een aanrader, verrukkelijk !

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd TOP eten en een ontzettende vriendelijke bezorger!!

Reactie van Chinese Box Club:Beste heer Fonteijn, bedankt voor uw fijne recensie! Nog even en u staat in de TOP 10 van gasten die het meeste bij ons online bestelt ;-)

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel, veel te snel. Het eten was niet vers. Dat is ook onmogelijk als eten binnen 10 min wordt bezorgd. De snacks van de snackbox waren slap en volgezogen met vet. De fu jong hi smaakte heel raar, alsof het bedorven was. En dat al voor 50 euro vind ik het écht niet kunnen.

Reactie van Chinese Box Club:Beste mevrouw Vermolen, bedankt voor uw recensie, vervelend dat we niet aan uw verwachting hebben kunnen voldoen. Wij hebben die dag zo snel kunnen leveren omdat u maar op 2min rijafstand ligt. Daarnaast was het die dag niet druk dus hebben wij u bestelling binnen 10 minuten kunnen klaarmaken. Wij hebben ons menukaart zodanig samengesteld dat de meeste gerechten binnen 3- 4 min in de wok kunnen worden klaargemaakt. Wij kunnen u dus garanderen dat deze gerechten vers worden bereid met verse ingrediënten. Dat u snacks te vettig vond zullen wij verder oppakken en bekijken wat we daar aan kunnen verbeteren.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is onze tweede bestelling bij de CBC, wat meteen aangeeft hoe blij we met deze zaak in het Weertse land zijn.. Ongelooflijk dat men in zo korte tijd kan leveren als je de bereidingstijd meetelt. We hebben in elk geval weer genoten van het heerlijke eten dat we besteld hadden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super warm en zoals altijd snel en overheerlijk

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakt goed , maar is veel te zout

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijk eten zoals altijd!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

duurde erg lang (55 minuten na bestelling 18.40). Vorige ervaring was wel heel positief

Reactie van Chinese Box Club:Beste Ton, afgelopen zondag was drukker dan normaal, vandaar dat bezorgtijden kunnen oplopen tot een uur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten, en prima op tijd bezorgd !! Ga zo door!!😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Juiste berichtgeving over de levertijd. Het eten was niet meer helemaal warm. Smaakte echter nog goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling wat later maar gezien de omstandigheden. Eten was goed warm,bedankt hiervoor. Ga zo door.gr Paul vogel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima in orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden noedels soep , de soep had niet veel smaak dat vond ik jammer. Teryaki met bami was wel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en genoeg 2 dagen van gegeten met 3 man

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was heerlijk en een snelle bezorging maar hadden 2 gerechten besteld en bij de ene zat wel nassi bij en bij de andere niet, dus dat was schijnbaar niet duidelijk aangegegeven bij het bestellen..

Reactie van Chinese Box Club:Beste mevrouw Deben, bedankt voor uw recensie. Tip: bij elk main event gerecht moet u apart aangeven of u een bijgerecht wilt hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel weiniger dan bij een regulier chinees restaurant

Reactie van Chinese Box Club:Beste heer van Lierop, onze porties van de main event gerechten zijn kleiner om zo meer variatie voor kleine gezelschappen mogelijk te maken. De prijzen zijn naar verhouding ook daarop naar beneden aangepast.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was er binnen 20 minuten . Het was heerlijk . Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten was voldoende en supersnel bezorgd en goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles zoals altijd super geregeld,perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo Chinese Box Club, In één woord: wij hebben heerlijk gegeten! Alles was zeer smaakvol bereid. De bezorging was weliswaar wat later dan gevraagd, maar dat konden wij ons best voorstellen in de coronatijd met waarschijnlijk veel meer bestellingen. Het eten was qua temperatuur in elk geval prima. De bezorger was allervriendelijkst en bood excuses aan voor de wat latere bezorging. Wij zullen zeker nog een keer van jullie service gebruik maken. Met vr.gr. Tom Kooijman

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje laat, maar daar hebben we begrijp voor. Goede kwaliteit, prima smaak alleen niet echt royale hoeveelheid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topkwaliteit . Familiebox voor 2 personen voor 3 dagen.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed Was erg lekker Gemakkelijk te bestellen. Goede bezorging

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was half uur te laat en niet meer warm. Smaak was wel erg lekker

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanouds lekker

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer de familybox besteld...garnalen, varkensvlees en buikspek en natuurlijk saté...het was weer heerlijk en precies op tijd bezorgt

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zeer tevreden en was heel lekker

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle service en lekker zeker voor herhaling vatbaar.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Razendsnelle bezorging

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Netjes ingepakt en supersnel bezorgd.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, lekkere gerechten, meer dan genoeg en snel bezorgd. Echt top en zeker voor herhaling vatbaar. De familybox is echt een aanrader

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker....genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld en lekker gegeten!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en de bestelling was er op de afgesproken tijd. Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerrrrr !!!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Chapeau hoe alles verzorgd was

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijne overzichtelijke site. Bij alle producten staat bij wat het is en wat er in zit. Een aantal producten zijn ook in vegetarische versie verkrijgbaar zoals de bami en de tomatensoep. Wat ik jammer vind is dat je de bami in de eenpersoons porties en in het familiepakket niet vegetarisch kan aanvinken. Ook staat er bij de bijgerechten satésaus. Na deze portie saus te hebben besteld (bewust niet de satéstokjes met saus maar alleen de saus) zaten er allemaal kipstukjes in. Niet geschikt voor vegetariërs dus!!! Erg jammer dit...... De bezorging was echt super snel een half uur na de bestelling. Was erg leuk verpakt in de doos. En alle gerechten waren goed warm. Hopelijk hebben jullie iets aan deze feedback! Met vriendelijke groet

Reactie van Chinese Box Club:Beste Daan, bedankt voor je feedback. We hebben de opties aangepast en je kan nu ook bij de family box en de single box vegetarische bijgerechten aanvinken.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gemakkelijke en duidelijke bestelling. Snelle en correcte levering. Ga het zeker vaker doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Family box van ongeveer 34 euro besteld. Super lekker eten! Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat je zoveel moet betalen terwijl dit de enige manier is om van hun gebruik te maken. 3.50 euro bezorgkosten en 0,25 euro transactiekosten is niet oké.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker, op tijd bezorgd en zeker voor herhaling vatbaar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten en de bestelling was keurig op tijd bezorgd. Wij komen zeker nog eens terug.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Chinese rijsttafel. Deze mag wat ons betreft in het assortiment blijven. Heerlijk! Bezorging was prima.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima in orde en snel geleverd.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi 👍 op tijd en lekker eten.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd en stipt bezorgd!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekkere maaltijd voor een netjes bedrag!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, vriendelijke bezorger, nog helemaal heet en hartstikke lekker

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snelle bezorging. Top!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Chinees eten . Familie box met extra rundvlees teriyakisaus,was erg lekker. Voor herhaling vatbaar

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was zeer goed en levering mooi op tijd. Is zeer zeker voor herhaling vatbaar .

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, helaas kun je niet aangeven dat je saus apart wilt of dat je liever een sateetje extra wilt dan koe Lo jok bij rijsttafel. Dit kan wel bij Azië. Maar die leveren weer niet aan huis.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service, de maaltijd kwam op tijd en het eten was weer heerlijk :)

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeel gebruikvriendelijk. Heeel snel. Heeel lekker.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelde babi pangang & nasi was zonder meer lekker! Was echter in eerste instantie bang dat men de nasi vergeten was? Die bleek zich in de box onder de babi pangang te bevinden. Totale portie was dus eigenlijk behoorlijk klein, heel zeker wanneer je hoeveelheid vergelijkt met "normale" afhaalrestaurants. Tomatensoep en kroepoek was prima en ook een normale hoeveelheid. Voor het eerst nog honger na een Chinese maaltijd. ;-)

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel de kwaliteit als ook de bezorging prima, eten was ook nog goed warm. Voor deze prijs !! heel goed. Een aanrader voor iedereen .

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de afgesproken tijd bezorgd en het was als gewoonlijk weer heerlijk.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prachtig op tijd, mooi ingepakt en heet! Smaak als vanouds

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten waren heerlijk. Bezorging duurde wat langer dan verwacht. (40 minuten)

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb nog nooit zo waardeloze chinees gehad. Satéstokjes waar nauwelijks satésaus bij zat. Plaknasi die blijft hangen in je keel. Alles zeer vet en niet de warm. prijs kwaliteit verhouding ver te zoeken. Bestel nooit meer

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! Bedankt voor de bezorgservice.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, lekker en snelle levering!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgt en bezorgt. Prijs&Kwaliteit is in juiste balans.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer zeer snel geleverd, maar bestelling was niet compleet! Erg jammer van de duurdere Chinees mag je meer verwachten

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en goed alleen mógen de porties wat meer zijn

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍 Top

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was goed en de bezorging was op de afgesproken tijd bij ons PRIMA SERVICE

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Graag de mogelijkheid om aan te geven om de TjapTjoj zonder vlees te kunnen bestellen. Verder heerlijk gegeten. Bezorging was bijna 15 minuten eerder dan gevraagd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super gegaan snelle levering, en super lekker eten, een aanrader voor de volgende keer. Ik zou wel graag makkelijker op de foto's van de website kunnen klikken en dat de foto dan vergroot in beeld komt, is makkelijker bestellen voor veel mensen. Groeten Tinus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipte levering en kwaliteit zoals we gewend zijn, top dus 👍🏻👍🏻👍🏻 !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Bezorging ook netjes op tijd. Familiebox is ruim voldoende. Kroepoek zou er wel standaard bij mogen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel levering binnen 20 minuten en zoals altijd heerlijk!!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en warm eten ! Beleving zou perfect zijn als de bakjes waar het eten in komt ook de uitstraling hebben vd family box doos en bv bruin bakje waar de edame boontjes inzitten. Dan zou de tafel afstand doen vd “klassieke” chinees met witte plastic bakjes.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Familiebox besteld, bestelling prefect op tijd binnen, gerecht besteld waar 2 pepertjes bij stonden , maar leek of ze de pepertjes vergeten waren maw helemaal niet heet, dus volgende keer ga ik zeker ook voor de 3 pepers, dacht eerst dat zal wel super pittig zijn, maar denk dat dat wel meevalt, familie box is meer dan genoeg voor 3-4 personen, is wel iets minder dan onze normale Chinees , ook qua prijs/ hoeveelheid, kwaliteit is wel uitstekend, erg lekker, ga zeker zoals gezegd, andere gerechten uitproberen🌶🌶🌶😃

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets op aan te merken. Is al ongeveer de tiende keer dat we van de CBC gebruik maken en de kwaliteit is constant hoog. Heb wel een tip gegeven op Instagram over de witvis. Andere tip: jullie logo op de bezorgbus. Zo ziet de rest van Weert ook wat jullie aan het doen zijn!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er had wel wat meer saus op de saté gemogen. Verder alles oké.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder lekker en top bezorgd!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bestelde maaltijd werd snel afgeleverd en het eten was heerlijk vers en warm. voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1.Online besteld op zondag 5 april 19.42 uur; 2.Bericht CBC bestelling onderweg 19.55 uur; 3.Bestelling afgeleverd om 19.59 uur; 4.Kwaliteit/kwantiteit 'Family box' uitstekend; Enige minpunt is onze ervaring: bestel niet tussen 18.00-19.30 uur (te hectisch en dus duurt het te lang)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig,gemakkelijk,stipt op tijd en het was heerlijk

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks speciaals, 'gewoon' Chinees voor een - mijns inziens - te hoog tarief. Op andere plaatsen eet je voor 10 à 15 euro minder 2 dagen met 2 personen, in dit geval bij lange na niet. Voor ons de 1ste en meteen laatste keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker ook weer nieuwe gerechten ondekt in de Box! dank jullie wel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging,vooraf mail dat eten onderweg was. Soep had gelekt dus dat was klein minpuntje. Het eten was goed warm en van kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, en geweldige bezorgservice..

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tjap tjoy en saté waren erg lekker. Gerechten hadden wat warmer mogen zijn.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blij met de rijsttafel ( die nu als voorlopig staat helaas) en de bezorging mag ook wel blijven. Tip en top👍

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten en super snelle bezorging!!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en het was heerlijk! Echt een aanrader.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onvoorstelbaar dat u transactiekosten in rekening brengt, dit is zeer ongebruikelijk in dit land. Bij geen enkele mij bekende leverancier wordt dit gedaan. en dat zijn er veel! Denk hier nog eens goed over na.

Reactie van Chinese Box Club:Dat doen wij niet maar het platform waar wij gebruik van maken. Ook zij willen graag een boterham verdienen voor de ontwikkelkosten.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top! Zou altijd zo mogen zijn dat brengen. In Weert geen Aziatische keuken die brengt. Met een gekneusde pols in mijn geval een uitkomst.. En denk voor vele anderen ook Mvg JJ

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal Top!! Snel bezorgt en heerlijk gegeten

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, porties meer dan voldoende, snelle levering en was nog erg warm toen het werd bezorgd (buitengebied)!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit en goed op tijd geleverd.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en de bezorger was precies op tijd.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer bij de Chinese Box Club besteld en het eten was prima maar de hoeveelheid viel enorm tegen. Voor €20 besteld maar het was niet genoeg voor twee volwassenen.

Reactie van Chinese Box Club:Beste heer, Vervelend dat u teleurgesteld bent. We hebben uw bestelling bekeken. U heeft een single box besteld. Deze maaltijd is bedoeld voor 1 persoon, en is dan ook voor de meeste gasten voldoende. De snackbox die u er bij heeft besteld is bedoeld als iets lekkers voor er bij en is niet bedoeld als volwaardige maaltijd. Als tip geven wij mee dat u of 2 single boxen besteld of de losse gerechten die op de kaart staan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfect gegaan. Goede website om te kiezen, makkelijk bestellen en je kunt je levertijd aangeven. Werd op tojd geleverd, zelfs met voor aankondiging. Gewoon top.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben erg blij en trots op deze ondernemers die zich ondanks deze bizarre tijden herpakken en hun zaak in korte tijd volledig omgebouwd hebben en hun heerlijke chinese maaltijden aan huis bezorgen. Restaurant Azië en The Chinese Box, hartelijk dank voor jullie tomeloze inzet in deze tijd, chapeau! Dit weekend kunnen jullie weer een bestelling van mij verwachten! PS. Zo'n 35 jaar geleden heb ik als jonkie bij jullie gewerkt, ik heb daar mooie herinneringen aan, dat schept natuurlijk ook een band. Veel succes in deze moeilijke tijd!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd. Eten goed warm. Vriendelijke bezorger. Heerlijk gegeten. Mailtje kwam dat het onderweg was en 5 minuten later werd het bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld en echt heerlijk eten. We gaan hier vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle service, goede porties en heerlijk eten

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was niet compleet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk we hebben er, alweer, van genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurder lang maar dat kan in deze drukke tijd, en het had allemaal wat warmer gemogen kreeg om 18:57 bericht dat de bestelling onderweg was en het werdt om 19:25 bezorgd dus dat verklaard waarschijnlijk dat het niet meer echt warm was! Maar in deze periode is het allemaal wel begrijpelijk denk ik!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijke site, fijn dat er in de "Coronatijd" besteld kan worden en thuisbezorgd. De gerechten zijn erg goed en lekker. Goed voor een volgende keer. Els van Tuel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, leuk verpakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect, lekker eten, zeer vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden de snackjes erg vet en het eten was niet warm ondanks dat hebben we toch lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, maar vooral heerlijk gegeten. Was onze 2e keer en zeker niet de laatste. Kwaliteit zoals gewend bent van restaurant Azië!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en we hebben heerlijk gegeten. De boxen zijn een leuk concept.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles mooi en keurig netjes geleverd op de afgesproken tijd en het was ontzettend lekker. Echt een aanrader.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind 3,50 aan bezorgkosten en 25 cent kosten voor betalen via IDeal niet passen bij een bedrag van 32,50 voor het eten. Verder bezorgen netjes op tijd en het eten erg goed.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle en goede service! Alles aanwezig en nog goed warm. Kwaliteit die we van restaurant Azië gewend zijn. De mini loempia’s waren niet meer knapperig door het kartonnen bakje waar ze in verpakt waren. Verder alles top!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en op het juiste moment bezorgd

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging. En super lekker eten. Graag een mogelijkheid bij de bestelling om opmerkingen te plaatsen, b.v. om iets weg te laten bij de gerechten. B.v.d.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten, erg lekker van smaak, family box is genoeg voor 3 personen. manier van waarschuwen dat het eten er aan komt via een mailtje (10 min) is erg fijn. we gaan zeker voor een herhaling. merci !!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overzichtelijk bestellen op de website en uiteraard fijn betalen met Ideal. Vervolgens een bevestigingsmail met verwachte bezorgtijd en supersnelle bezorging!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en keurig thuis bezorgd

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt voor het lekker eten. Tot de volgende bestelling. Groeten de Waal.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Minpuntje.... in de veggy counter punchmeal waren de champignons ver te zoeken. Slechts 2 stukjes🤔ben ik niet gewend van jullie.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels de 4de keer dat we Chinees van de Chinese Boxclub hebben gegeten. Ditmaal via bezorging. Eten was goed, lekker en tegen een prima prijs. Bezorging vlug, goed en vriendelijk.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, snelle bezorging ook! Echter moet ik wel vermelden dat de KIPFILET IN THAISE KERRIESAUS echt heel erg pittig is. Ik eet graag pittig eten maar dit was voor mij echt te veel van het goede kon er helaas ook niet echt van genieten. Verder prima ervaring!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was erg goed, dit kan ik alleen maar aanbevelen. De bezorging en service was voor ons wat minder omdat er iets mis ging met ons adres en we nogal bot te woord gestaan werden toen we dit wilde herstellen.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Chinese rijsttafel gehad. Binnen een half uur geleverd. Super

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling ging zeer makkelijk via de website. Het eten was snel ter plaatse en bovendien smaakte het ook nog eens overheerlijk.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering lekker eten goede kwaliteit.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, ik had een Chinese rijsttafel voor 1 pers, die tijdelijk in het assortiment zit. Echt een aanrader ! Laat dit gerecht er voor altijd zijn in het menu !! Alles was super lekker en dat is wat ik van jullie moeder-bedrijf Azië gewend bent. Top dat deze locatie van Chinese Box Club op een centraal punt zit. De bezorging was snel, met een vrienelijke chauffeur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben ontzettend lekker gegeten! Het concept is erg leuk en een absolute meerwaarde voor Weert!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was super lekker en nog over voor morgen voor herhaling vatbaar

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, snel en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker, zeker een aanraader! De bezorging was super snel. Alleen maar lof.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle bezorging; alles keurig verpakt in mooie ‘box’. Heerlijk en gezond gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP!!! en top kortingscode uit Weert Magazine!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging. Heerlijk gegeten. Echter het gerecht KIPFILET IN THAISE KERRIESAUS is niks Thais aan, maar eigenlijk gewoon de standaard Kip Kerrie. Dit viel wel tegen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes verpakt, Goede prijs kwaliteit verhouding. Precies op afgesproken tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In Oranjeflat moet je beneden op bel drukken maar als je op verdieping bent dien je nog een keer op bel te drukken anders kun je niet op gallerij komen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Op tijd bezorgd en lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten laten bezorgen, niet lang hoeven wachtten. keurig verzorgd in een box. het eten was ook bijzonder lekker . een aanrader !!!!!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top concept, goede kwaliteit! Mss nog een paar traditionele gerechten erbij op de kaart!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk gegeten. Op deze manier heeft de moeilijke periode waarin we nu verkeren toch nog een lichtpuntje.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heel lekker en ruim genoeg. De bezorger was wel 25 minuten vroeger dan de afgesproken tijd. Nu was ik net thuis gekomen en was dat verder geen probleem, ik zeg maar..

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super concept!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten. Super lekker, meer dan genoeg. En nog lekker warm in de mooie box. Als het dan ook nog snel bezorgd word kan je bij mij niet meer stuk.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, goed verzorgd en warm. Bezorging was keurig op tijd. Aanrader!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten. Snel bezorgd

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en alles heel warm! Klasse

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk 🤪🤪🤪

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer goed nog lekker warm goed optijd

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De producten zijn van heel goede kwaliteit en de levering was heel goed en snel. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en de brengservice moeten ze maar in stand houden!!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg weinig eten voor wat je er voor betaald. Weinig saus weinig vlees veel rijst. Bijna 20 euro besteed, als ik voor dat bedrag bij azie chinees haal, kun je er makkelijk 2 dagen van eten. Ik vond t tegenvallen

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en binnen een half uur bezorgd!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd snel en perfect geregeld en super lekker

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke family-box! Keurig netjes op tijd bezorgd. Gaan we beslist vaker bestellen, keuze genoeg!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas de halve bestelling en lauw. Product zonder vlees bleek pruduct met vlees te zijn Nalevering was ok maar alleen de vergeten producten. Had je de complete bestelling opnieuw en heet aangeleverd had je een dikke voldoende gekregen.. Het zullen misschien opstart problemen zijn maar deze keer geen voldoende.

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoonweg TOP!

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

precies zoals je verwacht! super!

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit eten was prima en goed warm. Het luik klemt, daar is verbetering te behalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en niet overdreven veel, zoals je van de Chinees gewend bent. De familie box is precies goed voor drie personen. Zekere aanrader!

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een heerlijke familie box echt alles héérlijk bereid met hele verse producten en exact op de afgesproken tijd stond het klaar Complimenten en wij komen zeker vaker

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit eten is net zoals bij Azië. Maw beste ‘Chinees restaurant’ uit de regio. Bestellen. (Online) gaat heel makkelijk, net als betalen. Op de eoa manier had ik geen rijst of nasi erbij besteld (was blijkbaar niet duidelijk voor mij). De dame die de bestellingen opneemt en uitgeeft ging meteen ervoor zorgen dat is zsm een portie nasi erbij had: super. De zaak zelf is een beetje ‘sfeerloos’, maar ziet er wel zeer goed uit. Uiteindelijk is het een ‘hippe afhaalchinees’ met uitstekende kwaliteit. En ... dat weerhield mij wel eens in bij Azië te gaan afhalen: parkeren en logistiek is perfect geregeld hier. Bijzonder goed concept en dus dezelfde hoge kwaliteit als bij Azië!

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Eindelijk eens andere gerechten dan een standaard Chinees normaliter op de kaart heeft staan. Goede kwaliteit tegen een prima prijs. Echt een aanrader iemand die eens iets anders wenst!

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Waar blijft de loempia

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Hallo Ik heb zondag eten gehaald was lekker was alleen jammer dat mijn bami koud was dat vond ik wat minder. Gr Leon Moonen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer dat ik gebruik maak van deze service maar zeker niet de laatste keer. Duidelijk, snel en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden twee éénpersoonsboxen gekozen, ons viel het tegen. We vonden de bami erg gaar, portie grote ten op zichte van de prijs vonden we teleurstellend. Niet voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed, makkelijk bestellen jammer dat een gerecht 2x opstaat onder verschillende namen ( buikspek)

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Misschien een iets uitgebreider menu. Smaak van de producten is uitstekend. en prijs zeker niet te duur!

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik ben helemaal niet tevreden!!!!! Ik bestel online om 17,30uur krijg meteen de mededeling om 17,50 kun je het afhalen ??. Ik kom aan en verbaas mij van de wachten de en schuif na mijn nummer gekregen te hebben aan, verbaasd gaan na mij binnen gekomen en aan het scherm bestelde nog voor gingen zelf was ik om 18 ,20 aan de beurt!!! Zeer slecht . Toen bij thuiskomst de singelboxen alles in eens gedaan bami en babipang / foejong hai was onze conclusie wat een doorlopen zooi !!!! Dit nooit meer , veel Succes maar zonder mij gr

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is zeer goed. Er was echter een chaos bij het afhalen. Geschreeuw van nummers en lang gewacht. Schijnbaar kun je beter bellen dan online bestellen. Dat gaat nl. sneller kwamen we achter tijdens het wachten. Ik denk dat ze de drukte niet hadden verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Waardeloos. Om 17:35 bestellen, zodat ik om 18:10 een bestelling af kan halen. Kom ik daar om 18:10, moet ik me eerst aanmelden en krijg ik een volgnummer, waarna ik gewoon achteraan in de rij wachtenden plaats kan nemen. Procedure is alleen gemakkelijk voor de chinees zelf.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Zo ongeveer voor de tiende keer iets bij CBC afgehaald. Dan kun je zo langzamerhand bevestigen dat er sprake is van constante kwaliteit. Die is ook nog eens bovengemiddeld! Wij kunnen het iedereen aanraden. Ik mis alleen nog wat meer gerechten met echte (wit)vis, maar hopelijk komt dat nog.

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker gegeten!!!! Dikke 10

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

De bijgeleverde nasi was niet erg warm. Zelf opgewarmd

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service en gemakkelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten. goed verpakt en lekker warm. Precies op afgesproken tijd klaar. 1 minpuntje, bakje met 3 saté's terwijl het menu aangeeft dat er 4 in zouden zitten.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

- Eenvoudig online besteld. - Op aangegeven tijdstip bestelling gereed. - Prijs-kwaliteit Is uitstekend. - lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi op tijd klaar en heel erg lekker eet er vandaag nog van

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

zeer snelle service, via online besteld. heerlijke gerechten.

, 11-02-2020

Kwaliteit:

Rating

gemakkelijk, heerlijk,maar AUB snel de loempia op t menu,

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was (weer) erg goed! Online bestellen is op zich handig, maar het eerstvolgende afhaaltijdstip wat je kunt kiezen is te snel. Dat lukt nooit. Toen ik het op kwam halen, kwamen er mensen binnen die nog moesten bestellen, maar die eerder hun bestelling hadden dan ik. De 25 cent transactiekosten zou ik niet berekenen, dat ziet er niet uit. Neem die kosten als bedrijf voor je rekening.

, 04-02-2020

Kwaliteit:

Rating

heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Super verzorgd! Lekker gegeten

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Gemakkelijk bestellen én betalen, de afhaaltijd echter klopt niet, was 5 min te vroeg en het stond al klaar. Vraag me trouwens af of je dat ooit wél kloppend kunt krijgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Iets te kleine porties en net te klein aanbod vergeleken met het assortiment in de Langstraat. Kwaliteit prima.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Gemakkelijk online bestellen en lekkere gerechten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima en lekker Nasi/Bami mag van mij apart meegegeven worden!

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. Porties zijn aan de kleine kant

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bij alledrie maaltijden die ik besteld heb was de rijst nat en klef. Geen nasi die je mag verwachten. Daardoor vielen de maaltijden me erg tegen.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker, vers, goede kwaliteit. Alleen is wat aan de duurdere kant maar heb het er wel voor over omdat het goed was.

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed traditioneel eten: vers, goed verzorgd en niet teveel smaakversterkers.

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker en een vriendelijke mevrouw achter de balie.

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik heb geen opmerkingen en ben zeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk chinees eten

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Veel te weinig voor de prijs die je moet betalen. Enorme tegenvaller!

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed van smaak en snel klasr

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Dchingis Khem heel goed met de Bami. Het verbaasd mij dat u € 048 in rekening brengt voor de betaling, dit is zeker niet gebruikelijk in Nederland.

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima porties, helaas smaakte alles erg zout, en te scherp.

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker !

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top!

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit, op tijd klaar en warm. Mooi verzorgd in een box. Enige wat ik mis is de klant de keuze geven bij online bestellen in betalen. Nu moet je vooraf betalen, prima hoor. Je kunt niet kiezen om in de zaak te betalen. Ook prima hoor, maar vraag dan niet € 0,25 extra voor een iDeal betaling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online bestellen, snelle service en lekker eten!

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden een family box, smaak is super alleen de portie met garnalen is echt heel weinig. Bakje is voor de helft gevuld terwijl de andere twee gerechten wel een vol bakje hadden.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

- online bestelling ging soepel. - maaltijd was klaar op het aangegeven tijdstip (binnen 10 minuten!) - kwaliteit eten is goed (niet te veel kruiden) - prijs vs kwaliteit en kwantiteit is goed Hier gaan we zeker opnieuw eten bestellen!

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten smaakt goed

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Twee familyboxen bestelt met allemaal verschillende gerechten. Alle gerechten waren zeer smakelijk en vers. Een van de beste Chinese afhaal van Weert en omstreken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst een éénpersoons box besteld. Smaak niet slecht. Wat veel champignons in. Door de saus wordt de nasi wat klef. Prijs aan hoge kant in dit geval

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Geweldig & lekker eten.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

perfect gegeten erg goed

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker makelijk bestellen ook online. Super heerlijke chineese gerechten..

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

zoals verwacht, wederom erg lekker en goed warm. We zijn blij met jullie in onze wijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Op de gewenste afhaaltijd was de bestelling niet klaar. We hebben ondanks de online bestelling en betaling net zo lang gewacht als tijdens eerdere afhaal bezoeken. Verder was het weer heerlijk: complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Top eten, nog lekker warm bij thuiskomst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar makkelijk en belangrijk erg lekker

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk maar de main event gerechten zijn wat aan de kleine kant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Familybox is prima voor 4 personen alles lekker op smaak. Voor herhaling vatbaar.

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Vers, smaakvol en super service! Voor herhaling vatbaar

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Via de site besteld . Precies op tijd klaar en het smaakte heerlijk !!!

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en gemakkelijk. Precies op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heeeeerlijk. Lekker snel als je online hebt besteld. Top kwalitieit goed op smaak en lekker warm

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk, snel en lekker!

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Perfect

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Op de afgesproken tijd was de bestelling en klaar en nog perfect op temperatuur bij thuiskomst. Ideaal.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

TOP! heerlijke gerechten en mooi systeem om af te halen!

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was prima. Online bestellen ging ook goed. Jammer dat je bij het afhalen toch nog een nummer moet vragen. Het zou zoveel handiger zijn als het bestelnummer meteen ook het afhaalnummer is. Dit is ook niet duidelijk aangegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Konden niet leveren wat we besteld hadden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten. Ook super makkelijk bestellen. Tip: jammer dat je een gerecht als Thaise kip kerrie nasi of bami apart moet bestellen. Dus zeker vioor herhaling vatbaar.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Ben altijd dik tevreden over CBC! Heerlijk eten en ook via de internet service, precies op de afgesproken tijd klaar. Bedankt!!