Beoordelingen van Chinese Box Club Weert

Recente recensies van Chinese Box Club Weert

5 sterren na 168 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten en super snelle bezorging!!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en het was heerlijk! Echt een aanrader.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onvoorstelbaar dat u transactiekosten in rekening brengt, dit is zeer ongebruikelijk in dit land. Bij geen enkele mij bekende leverancier wordt dit gedaan. en dat zijn er veel! Denk hier nog eens goed over na.

Reactie van Chinese Box Club:Dat doen wij niet maar het platform waar wij gebruik van maken. Ook zij willen graag een boterham verdienen voor de ontwikkelkosten.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top! Zou altijd zo mogen zijn dat brengen. In Weert geen Aziatische keuken die brengt. Met een gekneusde pols in mijn geval een uitkomst.. En denk voor vele anderen ook Mvg JJ

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal Top!! Snel bezorgt en heerlijk gegeten

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, porties meer dan voldoende, snelle levering en was nog erg warm toen het werd bezorgd (buitengebied)!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit en goed op tijd geleverd.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en de bezorger was precies op tijd.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer bij de Chinese Box Club besteld en het eten was prima maar de hoeveelheid viel enorm tegen. Voor €20 besteld maar het was niet genoeg voor twee volwassenen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfect gegaan. Goede website om te kiezen, makkelijk bestellen en je kunt je levertijd aangeven. Werd op tojd geleverd, zelfs met voor aankondiging. Gewoon top.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben erg blij en trots op deze ondernemers die zich ondanks deze bizarre tijden herpakken en hun zaak in korte tijd volledig omgebouwd hebben en hun heerlijke chinese maaltijden aan huis bezorgen. Restaurant Azië en The Chinese Box, hartelijk dank voor jullie tomeloze inzet in deze tijd, chapeau! Dit weekend kunnen jullie weer een bestelling van mij verwachten! PS. Zo'n 35 jaar geleden heb ik als jonkie bij jullie gewerkt, ik heb daar mooie herinneringen aan, dat schept natuurlijk ook een band. Veel succes in deze moeilijke tijd!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd. Eten goed warm. Vriendelijke bezorger. Heerlijk gegeten. Mailtje kwam dat het onderweg was en 5 minuten later werd het bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld en echt heerlijk eten. We gaan hier vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle service, goede porties en heerlijk eten

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was niet compleet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk we hebben er, alweer, van genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurder lang maar dat kan in deze drukke tijd, en het had allemaal wat warmer gemogen kreeg om 18:57 bericht dat de bestelling onderweg was en het werdt om 19:25 bezorgd dus dat verklaard waarschijnlijk dat het niet meer echt warm was! Maar in deze periode is het allemaal wel begrijpelijk denk ik!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijke site, fijn dat er in de "Coronatijd" besteld kan worden en thuisbezorgd. De gerechten zijn erg goed en lekker. Goed voor een volgende keer. Els van Tuel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, leuk verpakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect, lekker eten, zeer vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden de snackjes erg vet en het eten was niet warm ondanks dat hebben we toch lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, maar vooral heerlijk gegeten. Was onze 2e keer en zeker niet de laatste. Kwaliteit zoals gewend bent van restaurant Azië!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en we hebben heerlijk gegeten. De boxen zijn een leuk concept.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles mooi en keurig netjes geleverd op de afgesproken tijd en het was ontzettend lekker. Echt een aanrader.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind 3,50 aan bezorgkosten en 25 cent kosten voor betalen via IDeal niet passen bij een bedrag van 32,50 voor het eten. Verder bezorgen netjes op tijd en het eten erg goed.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle en goede service! Alles aanwezig en nog goed warm. Kwaliteit die we van restaurant Azië gewend zijn. De mini loempia’s waren niet meer knapperig door het kartonnen bakje waar ze in verpakt waren. Verder alles top!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en op het juiste moment bezorgd

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging. En super lekker eten. Graag een mogelijkheid bij de bestelling om opmerkingen te plaatsen, b.v. om iets weg te laten bij de gerechten. B.v.d.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten, erg lekker van smaak, family box is genoeg voor 3 personen. manier van waarschuwen dat het eten er aan komt via een mailtje (10 min) is erg fijn. we gaan zeker voor een herhaling. merci !!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overzichtelijk bestellen op de website en uiteraard fijn betalen met Ideal. Vervolgens een bevestigingsmail met verwachte bezorgtijd en supersnelle bezorging!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en keurig thuis bezorgd

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt voor het lekker eten. Tot de volgende bestelling. Groeten de Waal.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Minpuntje.... in de veggy counter punchmeal waren de champignons ver te zoeken. Slechts 2 stukjes🤔ben ik niet gewend van jullie.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels de 4de keer dat we Chinees van de Chinese Boxclub hebben gegeten. Ditmaal via bezorging. Eten was goed, lekker en tegen een prima prijs. Bezorging vlug, goed en vriendelijk.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, snelle bezorging ook! Echter moet ik wel vermelden dat de KIPFILET IN THAISE KERRIESAUS echt heel erg pittig is. Ik eet graag pittig eten maar dit was voor mij echt te veel van het goede kon er helaas ook niet echt van genieten. Verder prima ervaring!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was erg goed, dit kan ik alleen maar aanbevelen. De bezorging en service was voor ons wat minder omdat er iets mis ging met ons adres en we nogal bot te woord gestaan werden toen we dit wilde herstellen.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Chinese rijsttafel gehad. Binnen een half uur geleverd. Super

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling ging zeer makkelijk via de website. Het eten was snel ter plaatse en bovendien smaakte het ook nog eens overheerlijk.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering lekker eten goede kwaliteit.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, ik had een Chinese rijsttafel voor 1 pers, die tijdelijk in het assortiment zit. Echt een aanrader ! Laat dit gerecht er voor altijd zijn in het menu !! Alles was super lekker en dat is wat ik van jullie moeder-bedrijf Azië gewend bent. Top dat deze locatie van Chinese Box Club op een centraal punt zit. De bezorging was snel, met een vrienelijke chauffeur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben ontzettend lekker gegeten! Het concept is erg leuk en een absolute meerwaarde voor Weert!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was super lekker en nog over voor morgen voor herhaling vatbaar

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, snel en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker, zeker een aanraader! De bezorging was super snel. Alleen maar lof.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle bezorging; alles keurig verpakt in mooie ‘box’. Heerlijk en gezond gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP!!! en top kortingscode uit Weert Magazine!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging. Heerlijk gegeten. Echter het gerecht KIPFILET IN THAISE KERRIESAUS is niks Thais aan, maar eigenlijk gewoon de standaard Kip Kerrie. Dit viel wel tegen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes verpakt, Goede prijs kwaliteit verhouding. Precies op afgesproken tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In Oranjeflat moet je beneden op bel drukken maar als je op verdieping bent dien je nog een keer op bel te drukken anders kun je niet op gallerij komen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Op tijd bezorgd en lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten laten bezorgen, niet lang hoeven wachtten. keurig verzorgd in een box. het eten was ook bijzonder lekker . een aanrader !!!!!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top concept, goede kwaliteit! Mss nog een paar traditionele gerechten erbij op de kaart!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk gegeten. Op deze manier heeft de moeilijke periode waarin we nu verkeren toch nog een lichtpuntje.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heel lekker en ruim genoeg. De bezorger was wel 25 minuten vroeger dan de afgesproken tijd. Nu was ik net thuis gekomen en was dat verder geen probleem, ik zeg maar..

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super concept!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten. Super lekker, meer dan genoeg. En nog lekker warm in de mooie box. Als het dan ook nog snel bezorgd word kan je bij mij niet meer stuk.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, goed verzorgd en warm. Bezorging was keurig op tijd. Aanrader!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten. Snel bezorgd

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en alles heel warm! Klasse

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk 🤪🤪🤪

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer goed nog lekker warm goed optijd

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De producten zijn van heel goede kwaliteit en de levering was heel goed en snel. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en de brengservice moeten ze maar in stand houden!!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg weinig eten voor wat je er voor betaald. Weinig saus weinig vlees veel rijst. Bijna 20 euro besteed, als ik voor dat bedrag bij azie chinees haal, kun je er makkelijk 2 dagen van eten. Ik vond t tegenvallen

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en binnen een half uur bezorgd!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd snel en perfect geregeld en super lekker

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke family-box! Keurig netjes op tijd bezorgd. Gaan we beslist vaker bestellen, keuze genoeg!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas de halve bestelling en lauw. Product zonder vlees bleek pruduct met vlees te zijn Nalevering was ok maar alleen de vergeten producten. Had je de complete bestelling opnieuw en heet aangeleverd had je een dikke voldoende gekregen.. Het zullen misschien opstart problemen zijn maar deze keer geen voldoende.

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoonweg TOP!

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

precies zoals je verwacht! super!

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit eten was prima en goed warm. Het luik klemt, daar is verbetering te behalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en niet overdreven veel, zoals je van de Chinees gewend bent. De familie box is precies goed voor drie personen. Zekere aanrader!

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een heerlijke familie box echt alles héérlijk bereid met hele verse producten en exact op de afgesproken tijd stond het klaar Complimenten en wij komen zeker vaker

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit eten is net zoals bij Azië. Maw beste ‘Chinees restaurant’ uit de regio. Bestellen. (Online) gaat heel makkelijk, net als betalen. Op de eoa manier had ik geen rijst of nasi erbij besteld (was blijkbaar niet duidelijk voor mij). De dame die de bestellingen opneemt en uitgeeft ging meteen ervoor zorgen dat is zsm een portie nasi erbij had: super. De zaak zelf is een beetje ‘sfeerloos’, maar ziet er wel zeer goed uit. Uiteindelijk is het een ‘hippe afhaalchinees’ met uitstekende kwaliteit. En ... dat weerhield mij wel eens in bij Azië te gaan afhalen: parkeren en logistiek is perfect geregeld hier. Bijzonder goed concept en dus dezelfde hoge kwaliteit als bij Azië!

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Eindelijk eens andere gerechten dan een standaard Chinees normaliter op de kaart heeft staan. Goede kwaliteit tegen een prima prijs. Echt een aanrader iemand die eens iets anders wenst!

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Waar blijft de loempia

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Hallo Ik heb zondag eten gehaald was lekker was alleen jammer dat mijn bami koud was dat vond ik wat minder. Gr Leon Moonen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer dat ik gebruik maak van deze service maar zeker niet de laatste keer. Duidelijk, snel en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden twee éénpersoonsboxen gekozen, ons viel het tegen. We vonden de bami erg gaar, portie grote ten op zichte van de prijs vonden we teleurstellend. Niet voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed, makkelijk bestellen jammer dat een gerecht 2x opstaat onder verschillende namen ( buikspek)

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Misschien een iets uitgebreider menu. Smaak van de producten is uitstekend. en prijs zeker niet te duur!

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik ben helemaal niet tevreden!!!!! Ik bestel online om 17,30uur krijg meteen de mededeling om 17,50 kun je het afhalen ??. Ik kom aan en verbaas mij van de wachten de en schuif na mijn nummer gekregen te hebben aan, verbaasd gaan na mij binnen gekomen en aan het scherm bestelde nog voor gingen zelf was ik om 18 ,20 aan de beurt!!! Zeer slecht . Toen bij thuiskomst de singelboxen alles in eens gedaan bami en babipang / foejong hai was onze conclusie wat een doorlopen zooi !!!! Dit nooit meer , veel Succes maar zonder mij gr

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is zeer goed. Er was echter een chaos bij het afhalen. Geschreeuw van nummers en lang gewacht. Schijnbaar kun je beter bellen dan online bestellen. Dat gaat nl. sneller kwamen we achter tijdens het wachten. Ik denk dat ze de drukte niet hadden verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Waardeloos. Om 17:35 bestellen, zodat ik om 18:10 een bestelling af kan halen. Kom ik daar om 18:10, moet ik me eerst aanmelden en krijg ik een volgnummer, waarna ik gewoon achteraan in de rij wachtenden plaats kan nemen. Procedure is alleen gemakkelijk voor de chinees zelf.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Zo ongeveer voor de tiende keer iets bij CBC afgehaald. Dan kun je zo langzamerhand bevestigen dat er sprake is van constante kwaliteit. Die is ook nog eens bovengemiddeld! Wij kunnen het iedereen aanraden. Ik mis alleen nog wat meer gerechten met echte (wit)vis, maar hopelijk komt dat nog.

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker gegeten!!!! Dikke 10

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

De bijgeleverde nasi was niet erg warm. Zelf opgewarmd

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service en gemakkelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten. goed verpakt en lekker warm. Precies op afgesproken tijd klaar. 1 minpuntje, bakje met 3 saté's terwijl het menu aangeeft dat er 4 in zouden zitten.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

- Eenvoudig online besteld. - Op aangegeven tijdstip bestelling gereed. - Prijs-kwaliteit Is uitstekend. - lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi op tijd klaar en heel erg lekker eet er vandaag nog van

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

zeer snelle service, via online besteld. heerlijke gerechten.

, 11-02-2020

Kwaliteit:

Rating

gemakkelijk, heerlijk,maar AUB snel de loempia op t menu,

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was (weer) erg goed! Online bestellen is op zich handig, maar het eerstvolgende afhaaltijdstip wat je kunt kiezen is te snel. Dat lukt nooit. Toen ik het op kwam halen, kwamen er mensen binnen die nog moesten bestellen, maar die eerder hun bestelling hadden dan ik. De 25 cent transactiekosten zou ik niet berekenen, dat ziet er niet uit. Neem die kosten als bedrijf voor je rekening.

, 04-02-2020

Kwaliteit:

Rating

heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Super verzorgd! Lekker gegeten

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Gemakkelijk bestellen én betalen, de afhaaltijd echter klopt niet, was 5 min te vroeg en het stond al klaar. Vraag me trouwens af of je dat ooit wél kloppend kunt krijgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Iets te kleine porties en net te klein aanbod vergeleken met het assortiment in de Langstraat. Kwaliteit prima.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Gemakkelijk online bestellen en lekkere gerechten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima en lekker Nasi/Bami mag van mij apart meegegeven worden!

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. Porties zijn aan de kleine kant

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bij alledrie maaltijden die ik besteld heb was de rijst nat en klef. Geen nasi die je mag verwachten. Daardoor vielen de maaltijden me erg tegen.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker, vers, goede kwaliteit. Alleen is wat aan de duurdere kant maar heb het er wel voor over omdat het goed was.

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed traditioneel eten: vers, goed verzorgd en niet teveel smaakversterkers.

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker en een vriendelijke mevrouw achter de balie.

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik heb geen opmerkingen en ben zeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk chinees eten

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Veel te weinig voor de prijs die je moet betalen. Enorme tegenvaller!

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed van smaak en snel klasr

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Dchingis Khem heel goed met de Bami. Het verbaasd mij dat u € 048 in rekening brengt voor de betaling, dit is zeker niet gebruikelijk in Nederland.

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima porties, helaas smaakte alles erg zout, en te scherp.

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker !

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top!

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit, op tijd klaar en warm. Mooi verzorgd in een box. Enige wat ik mis is de klant de keuze geven bij online bestellen in betalen. Nu moet je vooraf betalen, prima hoor. Je kunt niet kiezen om in de zaak te betalen. Ook prima hoor, maar vraag dan niet € 0,25 extra voor een iDeal betaling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online bestellen, snelle service en lekker eten!

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden een family box, smaak is super alleen de portie met garnalen is echt heel weinig. Bakje is voor de helft gevuld terwijl de andere twee gerechten wel een vol bakje hadden.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

- online bestelling ging soepel. - maaltijd was klaar op het aangegeven tijdstip (binnen 10 minuten!) - kwaliteit eten is goed (niet te veel kruiden) - prijs vs kwaliteit en kwantiteit is goed Hier gaan we zeker opnieuw eten bestellen!

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten smaakt goed

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Twee familyboxen bestelt met allemaal verschillende gerechten. Alle gerechten waren zeer smakelijk en vers. Een van de beste Chinese afhaal van Weert en omstreken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst een éénpersoons box besteld. Smaak niet slecht. Wat veel champignons in. Door de saus wordt de nasi wat klef. Prijs aan hoge kant in dit geval

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Geweldig & lekker eten.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

perfect gegeten erg goed

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker makelijk bestellen ook online. Super heerlijke chineese gerechten..

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

zoals verwacht, wederom erg lekker en goed warm. We zijn blij met jullie in onze wijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Op de gewenste afhaaltijd was de bestelling niet klaar. We hebben ondanks de online bestelling en betaling net zo lang gewacht als tijdens eerdere afhaal bezoeken. Verder was het weer heerlijk: complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Top eten, nog lekker warm bij thuiskomst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar makkelijk en belangrijk erg lekker

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk maar de main event gerechten zijn wat aan de kleine kant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Familybox is prima voor 4 personen alles lekker op smaak. Voor herhaling vatbaar.

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Vers, smaakvol en super service! Voor herhaling vatbaar

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Via de site besteld . Precies op tijd klaar en het smaakte heerlijk !!!

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en gemakkelijk. Precies op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heeeeerlijk. Lekker snel als je online hebt besteld. Top kwalitieit goed op smaak en lekker warm

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk, snel en lekker!

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Perfect

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Op de afgesproken tijd was de bestelling en klaar en nog perfect op temperatuur bij thuiskomst. Ideaal.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

TOP! heerlijke gerechten en mooi systeem om af te halen!

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was prima. Online bestellen ging ook goed. Jammer dat je bij het afhalen toch nog een nummer moet vragen. Het zou zoveel handiger zijn als het bestelnummer meteen ook het afhaalnummer is. Dit is ook niet duidelijk aangegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Konden niet leveren wat we besteld hadden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten. Ook super makkelijk bestellen. Tip: jammer dat je een gerecht als Thaise kip kerrie nasi of bami apart moet bestellen. Dus zeker vioor herhaling vatbaar.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Ben altijd dik tevreden over CBC! Heerlijk eten en ook via de internet service, precies op de afgesproken tijd klaar. Bedankt!!